Global Meeting Industry Day

/, MPI/Global Meeting Industry Day

MPI organiseert jaarlijks een groot aantal bijeenkomsten voor haar leden: MPI Events, netwerkbijeenkomsten, verdiepingscursussen en de MPI Annual Conference, een wat groter congres dat vooral bekendstaat om ‘inspiratie’.

 

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Let’s celebrate Global Meeting Industry Day! #GMID2017

Op Global Meeting Industry Day vieren we wereldwijd de impact van Meetings! Meeting Professionals all over the world organiseren events op 6 april. Zo ook MPI NL! Want hoe mooi zou het zijn als wij die impact van de Meeting Industry kunnen vergroten door netwerken, relatiemanagement en het faciliteren van netwerken op events.

Leading business networking authority, Itzik Amiel, neemt ons mee en laat ons zien hoe we nog effectievere netwerkers kunnen worden. Immers, Meeting Professionals hebben een sleutelrol als het gaat om netwerken en verbinden. Itzik geeft ons tips and trics en tevens inzicht in hoe wij ons netwerk kunnen uitbreiden, verdiepen en beter in kunnen zeten. Samen gaan we aan de slag om netwerken tijdens events naar een hoger plan te tillen.

Keywords: NETWORKING – HUMAN CAPITAL – RELATIONSHIP MANAGEMENT – BUILD & BOND – EXPERIENCE THE EFFECTIVINESS

Kortom, het wordt een gave en interactieve netwerk sessie! Zorg dus dat je 6 april niet mist en vier Global Meeting Industry Day met ons!

Programma:

13.45 – 14.15: nieuwkomersessie

14.00 – 14.30: ontvangst en registratie voor alle overige gasten

14.30 – 16.00: plenaire sessie (get everyone connected)

16.00 – 16.30: break

16.30 – 17.30: super brainstorm; hoe kunnen we netwerken beter faciliteren? + wrap up

17.30 – 19.00: netwerk borrel

 

Klik hier om je aan te melden.