Global Meetings Industry Day 2018

/, MPI/Global Meetings Industry Day 2018

MPI organiseert jaarlijks een groot aantal bijeenkomsten voor haar leden: MPI Events, netwerkbijeenkomsten, verdiepingscursussen en een jaarlijks congres dat vooral bekendstaat om ‘inspiratie’.

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Hoe belangrijk zijn Live Events in de marketing mix?

Op 12 april is het Global Meetings Industry Day (#GMID18), de dag waarop over de hele wereld events worden georganiseerd om onze branche te promoten en ondersteunen. Het motto van GMID2018 is “Real results, real impact, all around the world.” Dat is natuurlijk niet alleen het adagio van GMID. De trend dat ook het bedrijfsleven de impact van events gebruikt om meer winst te maken zet gestaag door. Wil jij meer weten over de plaats en het belang van events in de marketingmix anno 2018? Zet 12 april dan nu in je agenda, want ook wij organiseren weer een mooi event!

MPI geeft je tijdens GMID2018 onder meer een kijkje in de keuken van een bedrijf dat op een unieke manier events een plaats geeft in de marketingmix. We zijn te gast bij AFAS Software!

 

robbertderuijter_114703Robbert de Ruijter
Naast het zijn van een high end company in bedrijfssoftware is AFAS Software een merk dat bekend is als hoofdsponsor van AZ, van AFAS live & AFAS Circustheater.

Robbert de Ruijter is eindverantwoordelijk voor alles rondom Opleidingen bij AFAS en Succesmanagement. Gestart binnen Hilton als MICE Sales heeft hij de overstap gemaakt naar de software. Dagelijks is Robbert bezig met zijn mensen om voor bestaande klanten waarde toe te voegen dankzij goede evenementen, guerilla-marketing en oprechte aandacht middels zijn Succesmanagers. AFAS was nooit zo groot geworden zonder haar evenementen en Robbert voorziet je graag van praktische handvatten en voorbeelden.

 

Programma

14:15 – 14:45
14:30 – 15:00
15:00 – 17:15
17:15 – 18:15
Nieuwkomersessie
Ontvangst en registratie
Events in de Marketingmix
Netwerkborrel (en na de file naar huis)

 

Kosten
Educatiepakkethouders: kosteloos
MPI lid: 59 ex
Niet lid: 149 ex
Student: 15 in

aanmelden1

 

 

 

 

 

Meer weten over GMID? Kijk dan hier!