Meeting & Event Industry Essentials, het web ontrafeld.
Meeting & Event Industry Essentials is één praktische, volle MPI NL gecertificeerde training waarin je in de huid van de planner kruipt. Planners zitten als een spin in een enorm web van kennis, stakeholders, trends en ontwikkelingen.  Al deze aspecten komen op interactieve wijze aan bod aan de hand van veel praktijk voorbeelden en anekdotes die je worden aangereikt door ervaren event professionals Gijs Verbeek en Ingrid Rip.

Ons devies: Leer denken als een planner! 

Voor wie?
Deze training is geschikt voor mensen die net in onze branche werken, voor sales personeel dat het organisatieproces van een zakelijke bijeenkomst beter wil kunnen doorgronden en studenten die een event minor hebben afgerond. De ervaring heeft aangetoond dat juist deze diversiteit  aan deelnemers ervoor zorgt dat aannames worden getackeld en  het leerproces wordt bevorderd.

Wat gaan we je leren?
Samenwerken met jouw (interne) opdrachtgever. Samenwerken lukt namelijk pas goed als je al de stappen uit het proces snapt en weet waar die opdrachtgever in zijn dagelijkse werk mee te maken heeft. Daarnaast ken je na deze training het specifieke jargon, trends & ontwikkelingen en ben je vertrouwd met tientallen mogelijke stakeholders waarmee je te maken kunt krijgen. Meeting & Event Industry Essentials is de perfecte basistraining waarmee je de kwaliteit in congres en event management verhoogt. Na deze training werk je niet langer meer voor iemand maar met iemand!

Gedurende deze interactieve dag ga je zelfstandig en in teamverband met collega’s uit de branche aan de slag. We leggen de basis voor een gelijkwaardige relatie tussen boeker en toeleverancier, hierbij is het essentieel om te leren niet vanuit jezelf te denken maar vanuit de (interne) opdrachtgever.

Wanneer is het en wat is mijn investering?
Volgende beschikbare training: vrijdag 1 december 2017

kosten: 495 euro voor MPI leden en 695 euro voor niet leden (prijzen ex btw). Tevens bieden we de mogelijkheid tot IN HOUSE trainingen

Neem nu actie en leer denken als een planner!

Aanmelden