MPI kent officieel 4 type leden, te weten:

Planner

Indien je meer dan 50% van je tijd spendeert aan het daadwerkelijk organiseren van meetings of events, ben je voor MPI een planner. Denk hierbij aan Corporate event managers, overheid meeting planners, associatie/vereniging meeting planners, non-profit meeting planners, uitvoerende planner functies binnen evenementen bureaus, freelance meeting planners, venue finders etc.

Supplier

Iedereen die toeleverancier is binnen de meeting & event branche. Denk aan hotels, locaties, AV leveranciers, vervoerders, decorateurs, cateraars, tolken, dagvoorzitters, sprekersbureaus, trainers etc. Indien je bijvoorbeeld sales bedrijft voor een evenementenbureau, ben je voor MPI een supplier.

Faculty

Iedereen die les geeft of op een andere manier officieel verbonden is aan een opleiding (MBO, HBO, Universiteit). Indien je af en toe een gastcollege geeft of bijvoorbeeld trainer bent, ben je voor MPI geen Faculty. Denk bij deze categorie aan docenten Event Management, decanen, stagebureaus etc.

Student

Indien je studeert aan een officieel erkende opleiding ben je voor MPI student. Zodra je afgestudeerd bent, val je in een van de andere categorieën.


De beste manier om MPI te gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling is door actief te worden binnen MPI. De kreet: ‘Je haalt eruit wat je erin stopt’’ is ongeveer door MPI bedacht. Op dit moment zijn er rond de 40 personen die zich binnen de verschillende commissies en het bestuur actief inzetten voor MPI. Bijna de gehele vereniging wordt geleid voor en door vrijwilligers. Dit betekent dat iedereen zich naast zijn ‘echte’ werk inzet voor MPI. Hierbij moet je denken aan het organiseren van de MPI events, het zorg dragen voor alle MPI leden, vragen beantwoorden, informatie verstrekken, alle communicatie verzorgen, de NL Conference, financiën, het bestuur en ga zo maar door.

Indien je meer wilt weten over MPI, ben je van harte uitgenodigd om voorafgaand aan een educational deel te nemen aan de nieuwskomersessie. Tijdens deze korte sessie zal de Ledencommissie uitleg geven over MPI en al je vragen beantwoorden.


Student

40,- Per Jaar

Planner

325,- Per Jaar

Supplier

450,- Per Jaar

Faculty

195,- Per Jaar

Bij inschrijving betaal je eenmalig €50 administratiekosten.